بررسی نگرش مدرسان انگلیسی به غیر انگلیسی زبانان در مورد اهمیت و کاربرد ارزیابی پویا - سعید محمدی; عصمت بابایی; محمدرضا هاشمی (پژوهش‌های زبان‌شناختی در زبان‌های خارجی)
با‌توجه به اینکه اکثر تصمیم‌ها در مورد موقعیت آکادمیک فراگیران، بر اساس نتایج ارزیابی آن‌ها اتخاذ می‌شود؛ ارزیابی نقش بسزایی در نظام آموزشی دارد. مرسوم‌ترین روش ارزیابی که هم اکنون در دنیا استفاده می‌شود، ارزیابی ایستا است. طی دهه‌های گذشته، به شیوه‌های دیگر ارزیابی ازجمله خویش ارزیابی ، دیگر ارزیابی و ارزیابی پویا بسیار توجه شد. محور اصلی این مطالعه ارزیابی پویاست ;I درک و برداشت مدرسان زبان انگلیسی در رابطه با اهمیت و کاربرد ارزشیابی پویا در ایران بررسی میکند. به همین منظور 25 مدرس زبان انگلیسی خانم و آقا با سابقه متفاوت در تدریس از طریق نمونه‌برداری هدفدار، برای شرکت در مطالعه انتخاب شدند. مصاحبه‌ای نیمه باز شامل 23 سوال برای استفاده در این مطالعه طراحی شد. پیش از مطالعه اصلی، روایی و پایاییِ پرسش‌ها توسط 3 متخصص ارزشیابی زبان بررسی شد. نتایج حاکی از آن بود که مدرسان ایرانی، دیدگاه مثبتی به ارزش‌یابی پویا در کلاس‌های خود داشتند اما به دلیل محدودیت‌های سیستم آموزشی، زمان ، هزینه و کمبود دانش نمی‌توانند تئوری را به عمل تبدیل کنند