مقایسه‌ی تأثیر پیشگیرانه انفیلتراسیون داخل برش جراحی «بوپیواکائین» با «بوپیواکائین به همراه دکسمدتومیدین» در کاهش درد بعد از عمل جراحی سزارین - محمدحسین دلشاد; علیرضا حقوقی; عاطفه قصوری; ‌عظیم ‌هنرمند; بهزاد ناظم رعایا; سمیه خانجانی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی