Нормативно-правове регулювання освітньої міграції в умовах глобалізації - T. O. Tsyupka; N. A. Bondar; R. Y. Rozmetov (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті висвітлені окремі аспекти освітньої міграції, її правові засади, наявні виклики, а також наслідки зазначених процесів для країн та суспільства.