„Ma olen kõnelenud!”. Varauusaegse Tartu ülikooli (1632–1710) akadeemiliste oratsioonide korpusest - Rahel Toomik (Keel ja Kirjandus)
“I have spoken!” The corpus of academic orations at the University of Tartu during the early modern period (1632–1710)