Окремі юридичні факти як підстави виникнення нотаріальних процесуальних правовідносин - O. O. Kryzhevska (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена дослідженню окремих юридичних фактів як підстави виникнення нотаріальних процесуальних правовідносин. Авторка акцентує увагу на тому, що особливостями юридичних фактів, які породжують нотаріальні процесуальні правовідносини, є певна послідовність їх виникнення. Ця послідовність обумовлена нормами нотаріального процесуального права та визначеними в законодавстві й наукових джерелах стадіями нотаріального процесу.