مطالعه معادلات تعادلی و سینتیکی حذف رنگ متیلن بلو با استفاده از خاکستر پوست گردو - Hossein Jafari mansoorian; AmirHossein Mahvi; Ferdous Mostafapour; Mostafa Alizadeh (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: تصفيه فاضلاب و حذف رنگ همواره از اقدامات مهم براي کنترل آلودگي هاي حاصل از پسابهاي صنعتي بخصوص صنايع نساجي و رنگرزي بشمار مي رود. اين صنايع يکي از بزرگترين توليد کنندگان ترکيبات آلي و رنگي را تشکيل مي دهند و به همين دليل شرايط تصفيه آنها پيچيده و مشکل است. هدف از اين تحقيق، کارايي خاکستر تهيه شده از پوست گردو به عنوان يک جاذب از محلولهاي آبي در شرايط آزمايشگاهي مي باشد. (MB)