Інновації у соціально-правовому захисті осіб з інвалідністю внаслідок війни в Україні - K. O. Spytska (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена аналізу інноваційних підходів у соціально-правовому захисті осіб, які стали особами з інвалідністю внаслідок війни в Україні. Зокрема, розглядаються індивідуальні програми підтримки, розробка онлайн-платформ для полегшення доступу до освіти та працевлаштування, а також покращення законодавства щодо прав осіб з інвалідністю внаслідок війни. Висвітлюється важливість психологічної підтримки та розвитку безбар’єрного середовища для їхньої повноцінної інтеграції в суспільство.