بررسی تراكم تركيبات آلي فرار در داخل و خارج از دو ساختمان اداري در مركز تهران - Mohammad Javad Jafari; Zahra Babaei Mahabadi; Farideh Atabi; Leila Omidi; Nasrin Karimi Asl (بهداشت در عرصه)
زمینه و هدف: ترکیبات آلی فرار از مهمترین آلایندههای هوا در شهرهاي صنعتي و همچنن در داخل ساختمان هستند که بر کیفیت هوای یي داخل ساختمان و سلامت انسان تأثیر میگذارند. در این تحقیق ارتباط میان ترام تركبات آلي فرار داخل و خارج از دو ساختمان اداري در يك مرز تهران مورد بررسي قرار گرفت.