Yöre Halkının Üniversiteye Bakışı ve Beklentileri: Niğde Üniversitesi Örneği - İshak Torun (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
Bu çalışmanın konusu, Niğde Üniversitesi’nin mevaut kurumsal imajını ve Niğde Belediye sınırları içinde yaşayan halkın Nigde Üniversitesi’nden beklentilerini belirlemektir. Amacı ıse, Niğde Üniversitesi’ nin mevcut kurumsal imajını belirleyerek, ımaj yönetiminde üniversite politika yapıcıları için veri tabanı oluşturmak Ve literatüre katkıda bulunmaktadır. Veri toplamada Anket ve Nıtel Görüşme tekniklerinin kullanıldığı bu çalışma Alan Araştırma Modelinde yapılmıştır