ПРО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - O.V. Kendukhov; O.M. Faber (Економіка та право)
Розглянуто й узагальнено наявні результати наукових досліджень щодо визначення поняття конкурентоспроможності національної економіки. На основі застосування стратегічного підходу до управління національною конкурентоспроможністю уточнено поняття «конкурентоспроможність національної економіки».