ПРАВОВІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ КОДИФІЦИРОВАНИХ НОРМ ЩОДО ЛІКВІДАЦІЇ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - E.R. Zeldina; O.V. Titova (Економіка та право)
Стаття присвячена аналізу негативних наслідків заміни норм прямої дії про ліквідацію суб’єктів господарювання розрізненими нормами права. На прикладі норм діючого законодавства і проектів нормативно_правових актів доведено недоцільність надання органам державної влади права у позасудовому порядку ліквідувати суб’єктів господарювання. Обгрунтовано необхідність подальшого розвитку законодавства про ліквідацію суб’єктів господарювання на базі положень Господарського кодексу України.