بررسی انطباق نرم‌افزارCFSES با مقررات ملی ایران برای ارزیابی ایمنی حریق مجتمع‌های تجاری - Sahel Khak kar; Mohammad Ranjbarian; Mostafa Pouyakian (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: بروز متعدد حوادث حریق در مجتمع‌های تجاری، اهمیت ارزیابی وضعیت ایمنی حریق آنها را بیش از پیش نموده است. انجمن ملی حفاظت از حریق آمریکا، نرم‌افزار CFSES را جهت ارزیابی ریسک ایمنی حریق مجتمع‌ها ارائه کرده است. لیکن قابلیت کاربرد این نرم‌افزار برای ارزیابی ریسک ایمنی حریق مجتمع‌های تجاری در ایران باید با توجه به مقررات و قوانین ملی سنجش گردد.