Recenzja: Wiesław Litewski, Rzymski proces karny, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2003, ss.149. - Anna Plisecka (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Wiesław Litewski, Rzymski proces karny, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2003, ss.149.