Ressenya a Joan Veny i Àngels Massip (dirs.), Col·lecció Scripta. Xavier Luna-Batlle (Coord.). Universitat de Barcelona, Ministerio de Ciencia e Innovación, Publicacions de l’Abadia de Montserrat - Joan Carles Villalonga (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Review to Joan Veny i Àngels Massip (dirs.), Col·lecció Scripta. Xavier Luna-Batlle (Coord.). Universitat de Barcelona, Ministerio de Ciencia e Innovación, Publicacions de l’Abadia de Montserrat