Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1988. Pod redakcją Marii Zabłockiej - Maria Zabłocka; Anna Rosner; Iwona Umecka; Marek Wąsowicz (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1988. Pod redakcją Marii Zabłockiej. Materiały zebrali: Anna Rosner, Iwona Umecka, Marek Wąsowicz, Maria, Zabłocka