Atminties aktyvizmas tarp vertybių ir interesų: paminklai, muziejai ir institucijos - Violeta Davoliūtė; Thomas Cauvin; Dovilė Budrytė (Politologija)
Memory Activism between Values and Interests: Monuments, Museums and Institutions