ШВИДКИЙ СТАРТ У ВИКОРИСТАННІ КОНТРОЛЕРА MODICON M251 - Ф. А. Трішин; В. М. Левінський; М. В. Левінський (Автоматизация технологических и бизнес-процессов)
Актуальність. В статті наведені практичні рекомендації початку роботи з контролером Modicon M251 та панеллю оператора Harmony ST6 фірми Schneider Electric в програмномих середовищах EcoStruxure Machine Expert та EcoStruxure Operator Terminal Expert.