Правове регулювання цифрової трансформації в Україні: інституційно-технологічні критерії ефективності в умовах європейської інтеграції - Yu. V. Akulov (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті здійснено комплексний теоретико-правовий аналіз критеріїв ефективності державної політики у сфері цифровізації та штучного інтелекту. Особлива увага приділена дослідженню нормативно-правових, інституційних, технологічних та інноваційних аспектів цифрової трансформації в умовах євроінтеграційних процесів та воєнного стану в Україні.