جلوه ظاهری روکش های سطح خودرویی. بخش دوم: مروری بر مهم ترین روش ها و دستگاه های اندازه گیری - فرشته میرجلیلی; سیامک مرادیان; فرهاد عامری (مطالعات در دنیای رنگ)
کیفیت ظاهری خودرو اولین عاملی است که هر خریدار به هنگام خرید خودرو بدان توجه می نماید. از این رو، امروزه صاحبان تمامی صنایع خودروسازی بزرگ جهان به اهمیت فراوان کنترل جلوه ظاهری محصولات تولیدی خود واقف بوده و نیز بر این باورند که آنچه قابل اندازه گیری نیست، قابل کنترل نیز نمی باشد. بر این اساس، شرکت های خودروسازی همواره به دنبال روش ها و دستگاه هایی هستند که به کمک آن ها قادر باشند کلیه ویژگی های ظاهری روکش های سطح خودرویی را با دقت و صحت بالایی اندازه گیری نمایند. در این مقاله تلاش گردیده که مرور جامعی بر روش ها و کارامدترین دستگاه های مورد استفاده به منظور اندازه گیری ویژگی های ظاهری روکش های سطح خودرویی صورت پذیرد.