Шкільне свято як засіб виховання учнів у загальноосвітній школі України (друга половина XІX ст. – 20-ті роки XX ст.): історіографія та джерела дослідження - Валентина Олійник (Педагогічний дискурс)
У статті здійснено науковий аналіз історіографії та джерел малодосліджуваної проблеми – шкільне свято як засіб виховання учнів у загальноосвітній школі України другої половини ХІХ ст. – 20-х роках ХХ ст. Джерельна база дослідження характеризується залученням значної кількості джерел, різноманітних за походженням.