ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ІНДИКАТИВНОГО ПЛАНУВАННЯ У ФРАНЦІЇ - A.V. Azarova (Економіка та право)
Досліджено досвід Франції у застосуванні індикативного планування як основного елемента політики розвитку країни. Виявлено особливості застосування індикативного планування у Франції.