Taktikai ajánlások a helyszíni szemléhez - Rafael Kátai (Belügyi Szemle)
A szerző a bűnügyi taktika új módszereire összpontosít, amelyek többek között a bizonyítékok gyűjtésére, biztosítására és csomagolására, valamint a helyszínelési jegyzőkönyv jellemzőire vonatkoznak.