Екологічна пластичність сортів салату посівного (Lactuca sativa L. var. angustana Irish) у Західному Лісостепу України - Н. В. Лещук; О. П. Башкатова; Н. В. Симоненко; О. Й. Дидів (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Установити адаптивний потенціал сортів салату стеблового (Lactuca sativa L. var. angustana Irish) за параметрами врожайності, екологічної пластичності, стабільності та адаптивності в умовах Західного Лісостепу України.