Bibliografija Tehničke enciklopedije (1963−97) - Iva Klobučar Srbić; Ivan Smolčić; Jasmina Tolj (Studia Lexicographica)
Bibliografija obuhvaća sve članke objavljene u Tehničkoj enciklopediji Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža koja je izlazila u razdoblju od 1963. do 1997. u 13 svezaka. Osim popisa članaka, bibliografija sadržava i imensko i strukovno kazalo.