A súlyos és szervezett bűnözés elleni fellépés a lisszaboni szerződés és a spanyol–belga–magyar EU-elnökség munkaprogramja alapján - József Urszán (Belügyi Szemle)
A szerző a Lisszaboni Szerződés égisze alatt végrehajtandó intézményi és jogalkotási reformokkal kapcsolatos legfontosabb prioritásokra, lehetőségekre és kihívásokra összpontosít a súlyos és szervezett bűnözés területén, a spanyol–belga–magyar elnökség keretében.