A gyűlölet-bűncselekmények aktuális magyarországi helyzete - Zsigmond Attila Boross (Belügyi Szemle)
A szerző ismerteti a Rendőrség újonnan létrehozott, gyűlölet-bűncselekményekkel foglalkozó részlegének létrehozását és hatáskörét.