Iustiniani Augusti Pandectorum Codex Florentinus - Henryk Kupiszewski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Iustiniani Augusti Pandectarum Codex Florentinus, Curaverunt A. Corbino — B. Santalucia, I i II Firenze 1988, L. S. Olschki.