ГЕНЕЗИС ФОРМУВАННЯ ІНСТИТУТУ СОЦІАЛЬНОГО ІНВЕСТУВАННЯ - O.V. Veretennykova (Економіка та право)
Розкрито особливості історичного оформлення елементів соціального інвестування, що є визначальними для його сучасного функціонального прояву. Доведено, що формування інституту соціального інвестування є продуктом багатовікової еволюції інститутів соціальної справедливості, відповідальності й інвестування.