Унормування відеоспостереження за працівником на робочому місці відповідно до стандартів Ради Європи - M. M. Shumylo; Ya. V. Simutina (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Відеоспостереження за працівником на робочому місці є предметом унормування у проєкті Трудового кодексу України. Цей аспект трудових відносин зачіпає право на повагу до особистого життя людини. У статті наголошується на тому, що унормування відеоспостереження за працівником можливе тільки за умови дотримання Конституції України та стандартів Ради Європи.