EFFECT OF DIET AND EXERCISE-INDUCE WEIGHT LOSS ON LEVEL OF RESISTIN IN PATIENT WITH OBESITY - О. I. Tokarenko; I. O. Andreieva; O. O. Tokarenko; M. M. Surmilo (Сучасні медичні технології)
Мета дослідження. Метою цього дослідження було визначити вплив дієти та фізичного навантаження на рівень резистину і оцінити взаємозв'язок резистину зі змінами ваги.