Креативний потенціал як інструмент реалізації стратегії адаптації машинобудівного підприємства - Tetiana Pulina; Oleksandr Alekseenko; Oleksii Alekseenko (Менеджмент та підприємництво: тренди розвитку)
Розглянуто сутність і складові стратегії адаптації машинобудівного підприємства до змін зовнішнього середовища, виконано аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища АТ «Мотор Січ», обґрунтовано напрями вдосконалення адаптивної системи управління підприємством з використанням креативного потенціалу.