Front matter - CPH 37(2) (Czasopismo Prawno-Historyczne)
SPROSTOWANIE W zeszycie drugim tomu XXXVII „Czasopisma Prawno-Historycznego", dedykowanym Profesorowi Juliuszowi Bardachowi w 50-lecie pracy twórczej, znalazł się przykry błąd: oto w „Tabula Gratulatoria polskich historyków prawa" pominięto nazwisko prof. dra hab. Henryka Kupiszewskiego. Za to niedopatrzenie redakcja przeprasza Profesora Henryka Kupiszewskiego, który jest przyjacielem Jubilata i stałym współpracownikiem CPH.