ОБ’ЄКТ ПРАВОВІДНОСИН ІЗ ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕНСІЙНОГО СТРАХУВАННЯ - O.V. Gorbatenko (Економіка та право)
На підставі наукової літератури та нормативних джерел дано аналіз об’єктного складу правовідносин у соціальній сфері, зокрема, в пенсійному забезпеченні, встановлена правова природа матеріальних і нематеріальних соціально-забезпечувальних благ. Визначено особливості об’єктів процедурних і матеріальних правовідносин із загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.