بررسی ارتباط فعالیت گردشگری با شرایط زیست محیطی، فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی اسکله شهرستان بندر ترکمن، سواحل دریای خزر - عبدالحلیم رجبی; عبدالرحمن چرکزی; هادی رحیم‌زاده برزکی; علی شهریاری (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: صنعت گردشگری از گزینه‌های جذاب حفاظت از محیط زیست است. اسکله بندرترکمن در شرق دریای خزر از مناطق هدف گردشگری استان گلستان (ایران) است. هدف این مطالعه، بررسی آثار فعالیت گردشگری بر شرایط زیست محیطی، فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی اسکله بندرترکمن است.