Шляхи удосконалення засобів релейного захисту синхронних генераторів автономних електростанцій комплексів озброєння Повітряних Сил - Г. І. Лагутін; М. Ю. Греков; А. В. Кудрявцев; І. І. Кулинич (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил)
В статті проаналізовано види пошкоджень, які можуть виникати при експлуатації синхронних генераторів автономних електростанцій комплексів озброєння Повітряних Сил Збройних Сил України, принципи побудови релейного захисту від таких пошкоджень, визначені особливості застосування мікропроцесорних терміналів релейного захисту з метою підвищення ефективності електропостачання комплексів озброєння Повітряних Сил.