Прихильність до лікування пацієнтів на ішемічну хворобу серця з коморбідними станами: вплив соціально-економічних факторів під час воєнного стану в Україні (повідомлення перше) - N. A. Bilousova; V. I. Nesukai; T. V. Simahina; M. M. Dolzhenko; O. P. Shmatenko; A. M. Solomennyi; V. O. Tarasenko (Український журнал військової медицини)
Мета.  Визначити впливу соціально-економічних факторів на прихильність до лікування пацієнтів на ІХС з коморбідними захворюваннями в Україні під час війни.