تعیین‌کننده‌های ترک دخانیات در سالمندان: یک مطالعه مروری - Mohammad Reza Masjedi; Hamid Hamzezadeh; Mahnaz Khalafehnilsaz; Zahra Sadr; Rozina Rahnama (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: دخانیات یکی از عوامل خطر قابل پیشگیری بیماری‌ها بوده که سالانه باعث مرگ بسیاری از افراد می‌شود. شناسایی چالش‌های مرتبط با رفتارهای مصرف و ترک دخانیات می‌تواند در بهبود کیفیت زندگی سالمندان موثر باشد. این مطالعه با هدف شناسایی چالش‌های موجود در ترک دخانیات در سالمندان انجام شد.