La difusió d’informació pública a la Llei 19/2014, de 29 de desembre: anàlisi, balanç i prospectiva - Agustí Cerrillo i Martínez (Revista Catalana de Dret Públic)
La Llei 19/2014, de 29 de desembre, estableix l’obligació de difondre informació pública de manera proactiva. En aquest article s’analitza la regulació d’aquesta obligació, s’exposa quina ha estat la pràctica de les administracions públiques catalanes en el seu compliment i, a la vista d’això, es formulen diferents propostes per enfortir la transparència pública a les administracions públiques catalanes.