Якісні показники зерна сортів ячменю ярого (Hordeum vulgare L.) в різних умовах вирощування - А. М. Кирильчук; C. Л. Чухлєб; Н. П. Щербиніна; І. В. Безпрозвана; С. О. Ляшенко; В. Д. Шкляр (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Оцінити якісні показники зерна сортів ячменю ярого, вирощуваного в різних ґрунтово-кліматичних умовах.