РОЛЬ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНИХ СИСТЕМ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ УКРАЇНИ - Наталія Рижикова; Наталія Бірченко; Олексій Богомолов (Економіка та суспільство)
Стаття присвячена актуальним питанням значення обліково-аналітичних систем (ОАС) для забезпечення інвестиційної безпеки в аграрному секторі. У ній аналізується, як ОАС сприяють підвищенню ефективності управління ресурсами, контролю за фінансовими потоками та своєчасному виявленню ризиків. Автори підкреслюють, що надійна інформаційна база, яку забезпечують ці системи, є основою для прийняття обґрунтованих управлінських рішень. Стаття також розглядає вплив ОАС на інвестиційну політику підприємств та їх адаптацію до сучасних умов ринку. Висновки статті акцентують на необхідності впровадження сучасних обліково-аналітичних систем для забезпечення інвестиційної безпеки та підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств в Україні.