بررسی ارتباط استفاده از شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه با سلامت روان در کارکنان ستادی دانشگاه علوم پزشکی گلستان - Alireza Heidari; Arman Mardani; Farideh Kouchak; Zahra Khatirnamani (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: مطالعات نشان داده‌اند، استفاده زیاد از شبکه‌های اجتماعی می‌تواند باعث بروز اختلالات روانی شود. این مطالعه با هدف تعیین ارتباط بین میزان استفاده از شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه با سلامت روان انجام شد.