برآورد ریسک سرطان‌زایی دستگاه تنفس توسط ذرات معلق با قطر آئرودینامیکی کم‌تر از 2/5 میکرون (PM2.5) در مناطق مختلف شهر تهران در دهه 90 - Samira Tajik; Alireza Hajighasemkhan; Reza Saeedi (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: يكي از آلاینده‌های هوا، ذرات معلق هستند؛ که مواجهه با آن‌ها طیف وسیعی از اثرات بهداشتی را به دنبال دارد. هدف مطالعه حاضر، بررسی میزان ریسک سرطان‌زایی دستگاه تنفس توسط ذرات معلق با قطرآئرودینامیکی کم‌تر از2/5 میکرون(PM2.5) در مناطق مختلف شهر تهران در دهه 90 بود.