ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ МАЙНА БАНКРУТА У ЛІКВІДАЦІЙНІЙ ПРОЦЕДУРІ - А.А. БУТИРСЬКИЙ (Економіка та право)
Розглянуто проблемні питання, що виникають під час реалізації майна банкрута у ліквідаційній процедурі. Досліджуються питання зняття господарським судом арештів з майна банкрута, накладених у межах кримінального провадження. Аналізується судова практика з питань оскарження результатів аукціону у справі про банкрутство.