ПОНЯТТЯ ПОДАТКОВИХ ПІЛЬГ НА ПІДПРИЄМСТВАХ У СПЕЦІАЛЬНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ЗОНАХ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Н Б Андрухів-Садовська (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Розглянуто сутність поняття «податкових пільг» за питаннями: мети, способів отримання та адресності для цілей бухгалтерського обліку у спеціальних економічних зонах.