Ressenya d’Etnopoètica i territori: unitat i diversitat, de Dari Escandell i M. Jesús Francés (ed.) (Arxiu de tradicions de l’Alguer, Dolianova, 2011, 152 pàgines) - Maria Melià Maimó (Ítaca)
Ressenya d’Etnopoètica i territori: unitat i diversitat, de Dari Escandell i M. Jesús Francés (ed.) (Arxiu de tradicions de l’Alguer, Dolianova, 2011, 152 pàgines).