ارتباط بین کیفیت آب زیر‌زمینی دشت ساوه با میزان بارندگی در سال‌های 1396 تا 1398 - Mohammad Rafiee; Zohreh Zare Teymori (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: دشت ساوه یکی از مناطق نیمه خشک کشور می‌باشد. تقاضا برای منابع آب زیرزمینی باتوجه به کشاورزی وسیع و وجود بزرگترین شهرصنعتی کشور زیاد می‌باشد. هدف از این مطالعه تاثیر بارندگی کوتاه مدت در میزان تغییرات کیفیت آبهای زیرزمینی در این منطقه است.