Конформаційні особливості поліфункціональних олігопероксидів на межі фаз різної природи - O. M. Hertsyk; M. O. Kovbuz; L. M. Boichyshyn (Хімія, фізика та технологія поверхні)
Визначено адсорбційні характеристики водно-аміачних розчинів поліфункціональних олігопероксидів на основі вінілацетату, 2-третбутилперокси-2-метил-5-гексен-3-іну та малеїнового ангідриду, а також вінілацетату, 3-третбутилперокси-3-феніл-бутилметакрилату та малеїнового ангідриду на межі з повітрям, склом та аморфними металевими сплавами Fe78,5Ni1,0Mo0,5B6,0Si14,0 і Fe73,1Cu1,0Nb3,0Si6,5B7,4.