Bibliografija radova o Andriji Štamparu i njegovu dobu - Iva Klobučar Srbić (Studia Lexicographica)
Bibliografija uključuje radove o Andriji Štamparu i njegovim suvremenicima, kao i radove o stanju u javnom zdravstvu i medicini, posebice medicini rada, u Štamparovo doba. Uz radove objavljene u časopisima i zbornicima sa znanstvenih skupova, donose se i poglavlja u knjigama te knjige u cjelini.