Мр Александра Вуковић: ЗЛОСТАВЉАЊЕ НА РАДУ - МОБИНГ, „Графомарк“ Бања Лука – Лакташи, 2012. - Милан Пилиповић (Српска правна мисао)
Књига „Злостављање на раду – мобинг“, ауторке мр Алек- сандре Вуковић, представља прерађени, односно измијењен и до- пуњен текст магистарског рада, одбрањеног на Правном факултету Универзитета у Београду, пред комисијом коју су чинили проф. др Бранко Лубарда, ментор, проф. др Предраг Јовановић и проф. др Милан Петровић. Ауторка је свој рукопис сачинила у интелектуалној пуноћи знања и упорности, са посебном научноистраживачком радознало- шћу и зрелошћу мисли и става дидактично-методолошком знано- шћу и вјештином, обрадивши, поред осталог, питања забране зло- стављања на раду (забране вршења мобинга) и заштите личности и достојанства радника у радном законодавству Босне и Херцего- вине. Садржина и форма књиге су оригинално замишљени и ефи- касно реализовани третирајући цјелокупну материју, на укупно 221 страници. Права запослених