X Jornada de Documentació del Dret i Tecnologies de la Informació i la Comunicació - Ana Maria Delgado (IDP)
Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) constitueixen avui dia un element clau en la docència i en l'aprenentatge del Dret no només a les universitats en línia sinó també a les universitats presencials. En efecte, les TIC transformen l'ensenyament en alguna cosa més pràctic, interactiu i motivador per a un major i millor aprenentatge. A més, permeten la simulació d'entorns professionals, la formació en competències i la incorporació de nous formats de recursos d'aprenentatge i de noves eines i estratègies docents com la gamificació.